SKÖNHETSTIPS

Vem vill inte vara jämnt brun över hela kroppen på sommaren, att huden ska vara så fin och fräsh som möjligt och att håret inte ska bli alldeles för tort och slitet av uv-stårlningen? Detta är nog något som vi alla vill/inte vill. Därför har vi samlat ihop ett par av våra egna tips!
  • Att rengöra och skrubba kroppen (antingen med peeling eller vanlig tvål - helst utan parfym) är väll egentligen det allra viktigaste - att får bort gamalt skinn och därmed få en jämn bränna och bli så fräsh som möjligt.
  • Att smörja in kroppen med boddyliton är också viktigt, det behåller både brännan och gör huden fräsh och skapar en fin lyster!
  • Att lägga ansiktsmask är också en bra grej! Och inte bara för ansiktet, utan för övriga kroppen också. Tips på hemmagjorda "masker" är att blanda antingen avokado eller banan med yoghurt och därefter smeta på ansiktet/kroppen. Huden blir (och man känner sig) så oerhört fräsh, mjuk och naturligt vacker!
  • Vist har vi blivit bättre med att smörja in vår hud med solkräm, men vi glömmer lätt bort att skydda håret. Det blir ofta riktigt tort och slitet då de starka uv-strålningarna bleker det. Vist vill väll många att det ska blekas och få en riktigt fin lyster? Ett tips är då att använda den här solskyddsprodukten för håret för endast 39 kr! Den både skyddar håret, samtidigt som den ger stadga och glans!
Hoppas ni tar till er dessa skönhetstips och testar dem! Både naturliga och riktigt skonsamma och bra! Vi lovar att fortsätta med skönhetstips, minst en gång i veckan ;)

Kommentarer
Postat av: Ellen

Härlig blogg ni har :)

Ville bara ge ett "tips" till, typ budget grej. Om man har torrt hår kan man gegga in med Olivolja och låta sitta i i ett par timmar, helst över natten, och sen tvättar man ur med schampoo och balsam. Funkar superbra :)

2009-06-25 @ 18:02:55
URL: http://ellenstjernholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0